The best Side of istanbul petek tamiri

Wiki Article

İstanbul Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Bu örnek ile aynı sebepten yaşam alanınızı ısıtan kombinin hem çevreyi koruması hem de enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir.

parke tamiri sırasında matkapla yanlışlıkla petek borusu delindi. (T boru) tamiri veya değişimi yapılacak

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Tesisat temizliği yaptırdınız, sızıntı önleyici kimyasal de eklediniz fakat hala kaçak devam ediyorsa mutlaka ısıtma sistemini yenilemeniz gerekmektedir. Isıtma sistemi değiştimi için tıklayarak makalemizi okuyun.

Merhabalar ismim oğulcan kaya boya ve tamirat hizmeti vermekteyiz sizde yaşam alanlarınızı güzelleştirmek hoş bir görünüm elde etmek isterseniz sayfamı ziyaret edebilirsiniz

Umarım bu blogum faydalı olmuştur. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak diğer arkadaşlarımızında yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Isıtma Soğutma ve Beyaz eşya sistemlerinde Dünya markaları ve ekipmanları ile hizmetinizdeyiz.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşmayı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Net Kombi Servisi 2005 yılından beri İstanbul geneline kombi servisi hizmeti vermektedir. Servis hizmetinde bir devrim yaratarak  her marka ve model kombi için özel olarak eğitim almış, nitelikli  uzmanlar ile tüm İstanbul ilçelerinde hizmet vermektedir.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda size kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Herzaman iş yapmak kolay lakin müşteriyi memnun etmek zor benim ve ekip arkadaşlarımın ilk önceliyi siz deyerli petek tamiri müşterilerimizin memnuniyetidir

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page